Uitslag Openingstoernooi 21 mei

Beste golfers!
 
Een week geleden stonden jullie klaar om in weer en wind te gaan spelen tijdens het Openingstoernooi, het 1e toernooi in tijden.
Wat was het goed om jullie allemaal weer te zien! Al was het dat niet als grote groep. De individuele gesprekken per aankomende flight waren heel prettig en verwarmend!
 
De condities in de baan bleken uitdagend. Een stevige wind en dreigende regen hadden invloed op het spel. Maar niet op het humeur! We hebben vele leuke reacties mogen vernemen, waarbij de rode lijn wel was dat het fijn was om weer in clubverband te kunnen spelen.
 
En dan de uitslag: geen grootse prijsuitreiking op locatie. Daarvoor in de plaats een Teams meeting op zaterdag. Een unicum binnen onze golfclub! Voor enkelen gesneden koek gezien hun dagelijks werk, voor anderen een compleet nieuwe ervaring. Leuk was het in ieder geval wel. Er zijn virtueel prijzen uitgereikt die 'verzilverd' kunnen worden bij het volgende toernooi, wat hopelijk en waarschijnlijk weer op locatie kan.
 
De uitslag.
Dagprijzen obv netto strokes 18 holes:
1.    John Offerman, 71 slagen
2.    Leon van Seters, 72 slagen
3.    Mario Slavenburg, 72 slagen (obv handicap als 3e geëindigd)

Stableford 9-holes:
1.    Casper van Kalkeren, 21 punten
2.    Wouter van Brevoort, 19 punten
3.    Bianca Dekker-Vonk, 18 punten

Longest dames: Loes Schellenberg
Longest heren: Jurrien Veldhuizen
Leary: Kees Bakker
Neary: Irene Smit
 
Bruto beste scores (meetelllend voor Strokeplaykampioenschap)
1.    Leon van Seters, 83
2.    Loes Schellenberg, 86
3.    Kilian Steen, 86

Namens Bestuur en Evenementencommissie danken we jullie hartelijk voor deelname en hopen jullie snel weer in de baan te zien!