Unieke Pinkstertraditie verlengd

Op zaterdagochtend 18 mei hielden 17 volhouders weer ons leukste toernooi van het jaar, het luilaktoernooi!
 

 
Op Pinksterzaterdag meldden 17 enthousiastelingen zich om half zes 's ochtends op het parkeerterrein van de Hoge Dijk. De evenementencommissie had weer voor de thee, koffie en koek gezorgd. Een half  uur later mochten we de baan in en zoals gebruikelijk bij het luilaktoernooi waren de omstandigheden TOP (windstil, 15 graden, een lekker zonnetje).
 
De wedstrijdleiding had gekozen voor een heel ludieke "BINGO, BANGO, BONGO" spelvorm. Hierbij ging het niet om de minste aantal slagen door de baan, maar om heel tactisch spel rondom de green. Dat gaf in alle flights veel hilarische momenten...
 
Om kwart over acht waren alle flights binnen en stond ons ontbijt in buffetvorm al voor ons klaar, weer grandioos geregeld door de catering van de Hoge Dijk. Met buikjes vol en de prijzen bij de juiste spelers ging iedereen daarna voldaan naar huis: om 09:00 uur al lekker negen holes gegolft en nog een mooie dag voor ons!
 
We hebben afgesproken dat we de traditie volgend jaar zullen voortzetten - met hopelijk meer leden die dit unieke evenement willen meemaken. De opoffering om 's ochtends zeer vroeg op te staan wordt ruimschoots gecompenseerd door het magische gevoel op dit tijdstip samen een fijn rondje te lopen. Zegt het voort!