Stand stableford-aanverwanten 2024

Hieronder vindt u de klassementen over de stablefordcompetitie voor 2024 en de daaraan toegevoegde opties.


Totaalklassement
:
Per stablefordavond levert de eigen stablefordscore een positie in de avondranglijst op. Hoe hoger die positie, hoe meer positiepunten worden ontvangen. De speler, die over alle stablefordavonden de meeste positiepunten verzamelt, is de kampioen!
Het hele seizoen 2024 bestaat uit 14 avonden. Op 20 juni kunnen 2 maal 9 holes worden gespeeld, zodat voor het klassement 15 wedstrijden meetellen.
(volledige stand in te zien via Gebruikersmenu/Competitieoverzicht)


Periodeklassement
:
Spelers die in een periode van de stablefordcompetitie in minimaal 60% van de wedstrijden meedoen (en hun score invoeren!) komen in aanmerking voor een periodetitel. Hiervoor wordt het gemiddelde over de minimale 60% beste stablefordscores bepaald. 
In 2024 bestaan alle 3 periodes uit 5 wedstrijden. De 1e en 2e wedstrijd van periode 2 worden op een en dezelfde avond afgewerkt (20 juni).
(volledige stand in te zien via Gebruikersmenu/Competitieoverzicht)


Eclectic klassement
:
Met zijn beste bruto score per Hoge Dijk-hole behaald gedurende het gehele seizoen doet een speler mee voor de eclectic titel. Mee tellen alle donderdagavondscores (stablefordcompetitie) en de scores tijdens (eventuele) qualifying stablefordtoernooien en strokeplaytoernooien (m.n. openings- en slottoernooi); de heren moeten wel minimaal van de gele tees spelen.
Net als in de vorige jaren tellen in 2024 naast de Bullewijk- en Holendrecht-scores ook de scores op de Abcoudebaan mee!

Tussenstand: (per 10 mei)
[Bullewijk+Holendrecht+Abcoude=totaal]
[alleen spelers die al zowel op de Bullewijk- als op de Holendrecht-lus gescoord hebben]

1. Dick Ronchetti 48+53+44=145
2. Wiljo Ket 51+46+49=146
3. Johan Teunisse 50+53+47=150
4. Jos Goedemans 56+57+50=163
-. Patrick Leuven 53+48+.=101
[overige spelers nog niet gescoord op B en/of H]
(deelstanden BH resp. A in te zien via Gebruikersmenu/
Competitieoverzicht en Gebruikersmenu/Competitieoverzicht)


Grabbeltonklassement
:
Een rondje gespeeld op de donderdagavond (in 2023 afgeleid uit de ingevoerde stbf-scorekaarten, de losse Q-kaarten en de verspeelde teamcompetitierondes) telt mee om virtuele lootjes te sparen. Gedurende het hele seizoen zijn zo tot 10 lootjes te verdienen per persoon (de eerste deelname 1 lootje, vervolgens 1 lootje per 2 keer en daarna steeds 1 lootje per 3 keer). Als één van zijn lootjes op het nieuwjaarstoernooi uit de grabbelton wordt getrokken wint de trouwe donderdagavondspeler (indien bij de trekking aanwezig!!!) een fraaie prijs.

Tussenstand: (per 10 mei) 
1/2. WIljo Ket en Dick Ronchetti: 3 loten
3 t/m 11. Hanny van Arkel, Pratixa Gandhi, Jos Goedemans, Annemieke Heijne, Peter Huizinga, Patrick Leuven, Johan Teunisse, Annetta van Velzen en Huub Verhaaff: 2 loten
12 t/m 38. 27 clubavondspelers: 1 lot 
(volledige deelstand stbf+vrij in te zien via Gebruikersmenu/Competitieoverzicht)