Team 8 kampioen!

Het driemanschap Commandeur/Van Gellekom/Stutvoet heeft -mede dankzij winst op de directe concurrent op de laatste speeldag- de titel in de eerste GCAA-teamcompetitie in de wacht gesleept.

Op 14 juni vond de zevende speelavond in de GCAA-teamcompetitie plaats. De fourball/betterball -hetzij nogmaals gezegd- is de minst teamgerichte formule van alle gehanteerde: ieder speelt immers de eigen bal. Wel kan er natuurlijk de opluchting zijn als de teamgenoot op de door jou verknoeide hole wel netjes de par binnensleept.

Op deze laatste speeldag speelde team 1 in een ongeplande, maar toch echte finale tegen team 8. De twee vertegenwoordigers van laatstgenoemd team hadden de zenuwen beter onder controle en stuurden de tegenstanders met 5,5-3,5 het bos in.  

Opnieuw team 2 bleef in gebreke door met een half team op de tee van 1 te verschijnen. "Vergeten schoenen" waren het slappe excuus hiervoor.

Helaas is de teamcompetitie nu weer ten einde. Conclusie mag zijn dat de pogingen wat extra aanloop te genereren op de (voorjaars)clubavonden geslaagd zijn. Wellicht is de teamformule ook geschikt om de nu wel zeer slaperige GCAA-wintermaanden op te fleuren?

De volledige eindstand is hier te vinden.