We gaan weer golfen!

We gaan weer beginnen! Dinsdag 12 mei hebben we toestemming gekregen van de PV om als club de golfactiviteiten in beperkte mate weer op te starten, met inachtneming van alle coronagerelateerde maatregelen. Heel erg fijn!

Dat betekent concreet:

- We kunnen nog geen toernooien organiseren.

- We mogen wel samen spelen faciliteren en met de uitslagen/resultaten van het onderling treffen een competitieuitslag bepalen.

- Vanaf 21 mei starten we dus de clubavonden weer. Zoals eerder gezegd spelen we dit jaar geen zomerteamcompetitie meer. In plaats van het ritme om en om met de stablefordcompetitie spelen we daarom dit zomerseizoen op donderdagavond alleen de stablefordcompetitie. Het actuele overzicht van starttijden op de donderdagen vind je links in het menu "Agenda".

Scores die worden ingevuld op onze site tellen mee voor de stableford- en eclecticcompetitie 2020. Zie voor de precieze klassementen de stableford-optie in het menu "Rangen en standen" rechtsboven.

- Daarnaast willen we ook de matchplay- en koppelcompetitie weer opstarten. Aanmeldingen hiervoor kunnen tot uiterlijk 1 juni worden verwerkt (ook voor degenen die eerder hebben aangemeld: graag opnieuw zodat we zeker weten wie in de nieuwe realiteit willen spelen). Verdere details en voortgang van deze competities zijn te volgen via de 2 respectievelijke opties in het menu "Rangen en standen" rechtsboven.

 - We spelen volgens de regels van de Hoge Dijk: https://www.dehogedijk.nl/heropening-op-maandag-11-mei/ en https://www.dehogedijk.nl/maatregelen-rondom-het-spelen-bij-ons-op-de-baan/. Speel je op andere banen (voor de matchplay), dan hou je je natuurlijk aan de regels van die baan.

 - Iedereen wordt geacht de coronagerelateerde maatregelen vanuit zowel de overheid als ook ABN AMRO Bank te volgen, net zoals je in privé dient te doen.

Neem voor vragen hierover gerust contact op met de evenementencommissie.