Nieuwjaarshappening op 20 januari

Het bestuur van de GCAA wenst jullie allen een gelukkig, gezond en sportief 2008, dat het een heel mooi jaar mag worden met veel (golf) hoogtepunten. Het eerste hoogtepunt is op 20 januari: het nieuwjaarstoernooi en de nieuwjaarsreceptie! Meld je nu aan.

 

Het nieuwe jaar kent weer een vertrouwde kalender met leuke evenementen op competitief en recreatief gebied. Als aftrap voor dit programma is het ons een genoegen je uit te nodigen voor de nieuwjaarshappening op zondag 20 januari, bestaande uit een toernooi en een receptie. Dit evenement wordt aangeboden door het bestuur. We vragen dus geen eigen bijdrage.
Uiteraard willen we wel graag weten of je (één van) beide onderdelen bijwoont.

Toernooi
Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie kun je je krachten meten in ons traditionele nieuwjaarstoernooi. Alle GCAA-leden (met èn zonder GVB) nodigen wij hiervoor van harte uit. We zullen zondag 20 januari a.s. starten om 14.30 uur met een all tee start voor een 9 holes wedstrijd. De deelnemers moeten om 13.45 uur aanwezig zijn in het restaurant van de Hoge Dijk.

Receptie
Na afloop van het toernooi start omstreeks 17.00 uur de receptie, waar we onder het genot van een hapje en drankje even terugblikken op het oude jaar, maar vooral vooruitkijken naar het nieuwe. We kunnen elkaar het beste wensen voor het nieuwe golfjaar en uitspreken wat onze eigen goede voornemens zijn, zoals het verlagen van de handicap.
Leden die niet kunnen deelnemen aan het toernooi zijn uiteraard wel van harte welkom op de receptie. Kledingadvies: casual.

Aanmelding
Meld je zo snel mogelijk (vóór uiterlijk 13 januari 2008) aan voor toernooi en/of receptie door het terugsturen van het aanmeldingsformulier (bij voorkeur via E-mail) aan de Evenementencommissie. Dit formulier hebben jullie via mail ontvangen.