Snerttoernooi op 8 maart, schrijf je in!

Met hernieuwd enthousiasme na het uitvallen van de laatste 2 toernooien door slecht weer en natte baanomstandigheden, nodigen wij jullie uit deel te nemen aan ons traditionele Snerttoernooi op zaterdag 8 maart op De Hoge Dijk.

Het voorjaar komt er aan. Het is dus de hoogste tijd om je aan te melden voor het Snerttoernooi ter voorbereiding op het Openingstoernooi en de diverse competities, die in april van start gaan.

Het 9-holes toernooi wordt gehouden op zaterdag 8 maart 2008. De all-tee start is om 8.30 uur. Jullie worden uiterlijk om 8.00 uur verwacht in de Houten Vier voor nadere toelichting en flight-indeling.

Dit toernooi is bestemd voor alle leden, dus zowel de leden met GVB als met baanpermissie.  Doe je mee, dan moet je betaling van Euro 12,-- (twaalf  euro), die tevens geldt als aanmelding, uiterlijk 1 maart a.s. (o.v.v. ‘Snerttoernooi 2008’) zijn bijgeschreven op ons rekeningnummer 58.50.36.896 t.n.v. de Golfclub ABN AMRO te Amsterdam. Jaarkaarthouders krijgen een korting van 5 euro. 

Na afloop is er traditiegetrouw een heerlijk bordje snert !! Tevens worden dan de prijswinnaars bekend gemaakt.