Surprisetoernooi op 8 december

Surprises horen bij de Sint. Ook al is de Goedheiligman op zaterdag 8 december weer vertrokken, wij nodigen jullie toch uit om die -hopelijk stralende- winterochtend met elkaar de krachten te meten tijdens ons jaarlijkse Surprisetoernooi op De Hoge Dijk.

Het toernooi (9 holes) is bestemd voor alle leden, dus zowel leden met GVB als leden met baanpermissie. Er zijn 40 startplaatsen beschikbaar, dus als je mee wilt doen: schrijf je zo snel mogelijk in.

De all-tee start is om 09.00 uur. Wij verwachten jullie omstreeks 08.15 uur in de Houten Vier voor nadere toelichting over de spelvorm en de flight-indeling.

Wil je meedoen, zorg dan dat je betaling van slechts Euro 10,00, die tevens geldt als aanmelding, uiterlijk 30 november a.s. (o.v.v. ‘Surprisetoernooi 2007’) is bijgeschreven op ons rekeningnummer 58.50.36.896 t.n.v. de Golfclub ABN AMRO te Amsterdam. Vermeld in de omschrijving de naam/namen van degene(n) die meedoet/meedoen. Daarnaast vragen wij jullie een surprise voor een medegolfer ter waarde van ca. Euro 5,-- mee te brengen! Vergeet dat niet!!!!!!!! Na afloop is er traditiegetrouw een overheerlijke lunch. Tijdens die lunch zal de uitslag bekend worden gemaakt en worden de prijzen op basis van die uitslag verdeeld.   Omdat het weer en de baanconditie roet in het eten kunnen gooien vragen wij jullie tegen die tijd de site van De Hoge Dijk in de gaten te houden.