Avondgolf zeer geslaagd!

Met 34 deelnemers (waarvan een aantal nieuwe gezichten!!) hebben we de donkere avond van 20 november opgefleurd met hoogstaand spel op de kunstig verlichte baan van Borchland. Traditiegetrouw regende en waaide het tijdens ons avondgolf. Gelukkig werd het na 3 à 4 holes droog zodat de paraplu's en regencaps opgeruimd konden worden.

Ik zat zelf in de flight met Inge Geerlings, Annemieke Heijne en Frank Wermenbol. Inge speelde wisselvallig, wisselde prima slagen af met enkele afzwaaiers. Annemieke kende de baan goed, wist al snel te vertellen of een bal waarschijnlijk in het water was verdwenen of nog op het droge lag. Frank heeft ondanks zijn nachtblindheid voor het eerst in z'n carrière een 'Birdie' geslagen. Wat was hij blij met deze birdie, en wat was hij teleurgesteld dat in deze wedstrijd geen 'vogeltjes' gewonnen kon worden! Ikzelf kwam tot de ontdekking dat een afzwaaier naar rechts op de negende hole niet desastreus hoeft te zijn. De bal veerde via het net, dat gespannen was voor de driving range, weer terug de baan in, met een Bogey als resultaat.

Na afloop werd de stand opgemaakt en, onder het genot van een drankje en bitterballetje, werden de prijzen uitgereikt. Marlies Lutkie veroverde de derde prijs, Hayo Prinsen legde beslag op de tweede plaats en Gert Granneman wist overtuigend, met een slag verschil, alle deelnemers voor te blijven.