Je hebt van die dagen ...

Je hebt van die dagen dat alles op z’n plaats valt, dat alles lukt, voor mij was zo’n dag het snerttoernooi 2008. Een leuke flight van oude bekenden en een nieuw lid (wil je toch je beste beentje voorzetten), mooi weer en wéér een geweldige organisatie en óók nog veel zin om eens lekker te spelen. 

Al snel na de eerste afslag had ik het gevoel dat het zou gaan lukken, ik zag die mand met erwtensoepingrediënten al voor me. Op de, voor deze flight, tweede hole een mooie neary (‘zou ie het houden’?), ondertussen gezellig bijkletsen met Ton Groen, wat hebben die VUT’ers het toch druk. Op de derde even een afzwaaier, maar gelukkig toch weer snel bij de vlag, hole 9 was een beauty, een lange afslag, nog één slag en daar was de green alweer, hole 3 bleek wat weerbarstiger, ruim over de green, de vervolgslag in de zandbak en toen pas op de green (gelukkig was Evert in de buurt om het aantal slagen te controleren). De mooiste slag was de afslag van hole 2, kaarsrecht de baan op, met als resultaat de op dat moment longest van de dag, héérlijk zo’n gevoel van ‘ik kan het’, nu maar wachten hoelang dat gevoel blijft hangen. A.s. vrijdag een wedstrijdje met Kees Bakker, een al lang geleden gemaakte afspraak, benieuwd hoe het dan zal gaan.

De fles wijn hebben we thuis meteen soldaat gemaakt.

 

Rest mij de organisatie nogmaals te complimenteren met de organisatie van het toernooi, zoals altijd perfect geregeld en vooral een goeie sfeer, en de snert was opnieuw niet te versmaden.

 

RED: De herenlongest en -neary bleken in het clubhuis inderdaad van Jeans club afkomstig, de dameslongest was vandaag van Jeanne Liebregts. Zie verder ons fotoalbum.