Openingstoernooi op 4 april

Het nieuwe golfseizoen breekt bijna aan. Traditiegetrouw starten wij ook dit keer het seizoen met het Openingstoernooi, dat dit jaar op vrijdag 4 april wordt gehouden. 

 

Op onze vertrouwde homecourse De Hoge Dijk organiseren wij zowel een 9-holes als een 18-holes wedstrijd, waarbij gestart wordt op de Bullewijk- en de Holendrechtbaan. Afhankelijk van je conditie en ambitie kun je dus kiezen voor de 9-holes stableford- of 18-holes strokeplay-wedstrijd. De 9-holes wedstrijd telt dit jaar, in tegenstelling tot de voorgaande jaren, niet mee voor het stableford kampioenschap. De 18-holes wedstrijd telt mee voor het strokeplay kampioenschap. Voor dat laatste kampioenschap tellen tevens mee de uitslagen van het Midzomertoernooi en het Slottoernooi.Uiteraard zijn in beide disciplines ook dagprijzen te verdienen.   

Alle deelnemers aan de 18-holes wedstrijd moeten uiterlijk 12.30 uur in het clubhuis aanwezig zijn voor het in ontvangst nemen van de flightindeling en de toelichting op de wedstrijd. De eerste flights zullen om 13.10 uur starten. Na de laatste flight van de 18-holes gaat de eerste flight van de 9-holes van start (ca. 14.00 uur).  

Na afloop is er traditiegetrouw een overheerlijk buffet, natuurlijk vergezeld van de nodige drankjes. Tijdens het buffet vindt de prijsuitreiking plaats.  

Als je mee wilt doen dan moet je betaling, die tevens geldt als aanmelding, uiterlijk 28 maart a.s.  (o.v.v. ‘Openingstoernooi 2008’, 9-holes of 18-holes) zijn bijgeschreven op ons rekeningnummer 58.50.36.896 t.n.v.  ABN AMRO Golfclub te Amsterdam. De eigen bijdrage per deelnemer bedraagt EUR 22,50 voor de 18-holes en EUR 17,50 voor de 9-holes wedstrijd. Jaarkaarthouders krijgen een reductie van EUR 10 voor de 18-holes en Euro 5 voor de 9-holes. Indien je meerdere personen aanmeldt verzoeken we je om de desbetreffende namen duidelijk te vermelden in de omschrijving.