Een dag om door een ringetje te halen

Ik was nog maar net lid van GCAA toen ik de uitnodiging voor het Slottoernooi op 7 oktober ontving. Meespelen dus, en het werd een dag om door een ringetje te halen.

In augustus deed ik mee aan het toernooi van de PV op Amelisweerd en speelde ik mijn eerste wedstrijd met GCAA'ers. Het was een fantastische dag die werd besloten met een heerlijk buffet. Tijdens de wedstrijd sprak ik met GCAA'ers en na de wedstrijd met bestuursleden van GCAA. Toen ze me vroegen of ik lid wilde worden heb ik geen moment getwijfeld en ben direct lid geworden. Leuke wedstrijden en prettige mensen zijn prima ingrediënten voor het doorbrengen van je vrije tijd!

Voor ik 2 keer met m'n ogen kon knipperen kwam de uitnodiging voor het Slottoernooi op de thuisbaan in Amsterdam. "Ah, gezellige dag nr. 2 via de bank, perfect." 

Ik golf nu 3 jaar en ben redelijk verslaafd aan het spelletje en heb handicap 26.8. Echter niemand had kunnen vermoeden - zeker ikzelf niet - dat ik zo belachelijk goed zou spelen tijdens het Slottoernooi. Ik kwam met 91 slagen uit de baan, 3 pars en een birdy, en dus een prijs! Ik wil mijn flightgenoten Dick, Irene en Loes bedanken voor enerzijds de gezelligheid en anderzijds de coachende woorden die ik soms mocht ontvangen. 

Resumerend is er maar één woord voor vrijdag 7 oktober: Fantastisch! Ik ben blij dat ik lid ben geworden en hoop nog vele mooie wedstrijden met GCAA mee te mogen maken.