Ernst-ige oproep

De uitslagen van het snerttoernooi en een wedstrijdverslag van de winnaar treft u elders op de site. Maar hier alvast een hartig woordje namens de wedstrijdcommissie.

Het snerttoernooi biedt nogal wat variatie. Qua spelvorm, maar ook qua scorekaarten. Die bleken bij snert met beperkte ernst ingevuld. Scores genoemd onder een marker die helemaal niet de marker bleek te zijn. Wel 10 keer een verkeerd aantal stableford punten opgeschreven. Ernstig lastig voor de commissie om de uitslag te berekenen. Dus snertverderrie, zo bleek kort na prijsuitreiking een teamprijs overhandigt te zijn aan een team dat bij nader inzien een ander snertresultaat had dan eerst gedacht. Waardoor een ander team zonder snert (de teamprijs) vertrok, maar dat gelukkig niet ernstig vond omdat de vrouw des huizes toch meer van een nerts houdt dan van snert. Voor Ernst gelukkig geen probleem, wat die bleef door stern-play 'n ster die de 3e individuele plek ernstig heeft verdiend. Overige winnaars worden benoemd in het stuk van de toernooiwinnares.

De commissie doet u de snertelijke groeten, maar roept u dus ernstig op om toekomstige scorekaarten nauwkeuriger in te vullen...!