Piet b(o)ezemt vertrouwen in

Vrijdag 30 maart, een memorabele dag zou het worden...allereerst vanwege het feit, dat dit de allerlaatste vrije Goede Vrijdag voor de ABN AMRO’ers was.

Alle omstandigheden deden hun best om van het openingstoernooi een mooi festijn te maken:
Weer > voorspelling 70% regenkans, actueel aangetroffen weer: prima, een mooie lentedag.
Baanomstandigheden > op sommige plaatsen nog wat vocht maar overall redelijk
Sfeer > natuurlijk prima
Flightsamenstelling > wederom: beter kon haast niet.

Wat een bijzonder spelletje is golf toch, hoe meer je je best soms doet hoe slechter je spel is. Met Hans Bak, Dick Ronchetti en Ton Korfage wist ik mij in een gezelschap, waar goed spelen altijd een wens is, maar nooit een halszaak. De beurtelingse waardering voor elkaars slagen door alle flightgenoten boezemde vertrouwen in, een ieder had zo alle kans om lekker te spelen. Na afloop bleek dan ook dat er ongemerkt goede kaarten waren gelopen.

Ik mocht een kaart lopen die uiteindelijk winst opleverde, maar mijn flightgenoten zaten er maar 2 tot 3 slagen vanaf. Voor mij een ronde waar uitproberen het credo was, door gebrek aan werkelijke lengte van de box vaak gekozen voor de houten 3 in de baan, die uitstekend liep. Daardoor kreeg ik redelijk wat kansen op pars, waar over het algemeen bogeygolf mijn doel moet zijn.

Zoals we allen weten is de Hoge Dijk redelijk coulant met kleine afwijkingen in de balvlucht en ook daar heb ik schandalig van mogen profiteren!

Dat de voorgenomen heerlijke ronde met mijn flightgenoten uitkwam was conform verwachting, de winst van het toernooi maakte deze dag ook voor mij persoonlijk memorabel! 
Mannen, dank voor het plezier en commissie, wederom bedankt voor de organisatie. Ik blijf het bijzonder vinden wat jullie in een ongedwongen sfeer allemaal voor ons doen!!!