Inschrijving wintercompetitie verlengd!

Inschrijven voor de winterteamcompetitie kan nog tot uiterlijk 31 oktober! Een leuke manier om in de winter te blijven golfen. Dus, neem de uitdaging aan en stel je eigen team samen!

Tot nu toe hebben slechts 4 teams zich opgegeven voor de winterteamcompetitie. Vanuit de Quick Poll op onze web-site hebben we kunnen constateren dat er meer interesse moet zijn om gedurende de winterperiode een teamcompetitie te spelen. Schroom niet, formeer een team van 3 tot 4 personen (leden van GCAA) en meld je zo spoedig mogelijk aan (uiterlijk 31 oktober), door middel van het sturen van een lono of e-mail met opgave van de teamleden (+ originele teamnaam) naar de evenementencommissie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je geen team maar wil je wel meedoen, schrijf je dan individueel in. Uit de individuele aanmeldingen kunnen we ook één of meer teams samenstellen.

De competitie wordt gedurende de wintermaanden november 2007 t/m maart 2008 gehouden. Gespeeld wordt één keer per 2 weken, afwisselend op zaterdag of zondag, omstreeks het middaguur. Afhankelijk van het aantal teams spelen we een enkele of dubbele competitie. De competitievorm zal wisselend zijn. Per competitiedag spelen 2 spelers van een team tegen 2 spelers van een ander team. Met de opgave verplicht je je om eens in de twee weken het team te bemensen, al dan niet aangevuld met invallers. Het team is zelf verantwoordelijk voor het eventuele regelen van een invaller!

De betaling van de greenfee dient voor aanvang van de wedstrijd plaats te vinden (à contant, of via strippenkaart of tonen jaarkaart) bij de receptie van de Hoge Dijk.

We zien de aanmeldingen met belangstelling tegemoet.