Laatste golfstuipen 2007...

Helaas kon op 8 december het surprisetoernooi (wederom) geen doorgang vinden, maar een week later ging de 2e ronde van de winterteamcompetitie als gepland door.
Met twee spannende matches en een eenrichtingswedstrijd luidde de GCAA 2007 uit...

Voor het Fortissimo-team betekende deze wedstrijd het competitiedebuut. Arjan en Jaap hadden alle vertrouwen, maar konden aanvankelijk het verschil niet maken. De Sweet Sixties-vertegenwoordiging gaf goed tegenspel op de Bullewijk-holes en greep de geboden kansen door b.v. de gevangenishole voor zich op te eisen. Pas op de laatste 3 holes moest de familie Groot haar meerdere erkennen in de Zeersterke delegatie (zie ook de poll...). Uitslag 6-3.

AAI - Foursomes werd beslist op een van de drie holes waarop AAI vanwege de hogere teamhandicap een slagje extra kreeg. De hole eindigde bruto gelijk, maar na ruggespraak met een oud-commissielid bleek AAI die hole dus toch gewonnen te hebben. Uitslag 5-4.

De Putters hadden helaas net als in de 1e ronde het vizier niet helemaal scherp staan: de Banninkjes werden ditmaal afgedroogd door Loes en Folkert van de Geweldige 5. Uitslag 6,5-2,5.

Exacte uitslagen en standen zijn vanaf heden te volgen via de Wintergolf-menukeuze aan de rechterkant.