Gevraagd: zomerteamcompetitieteams

De inschrijving voor de donderdagavondteamcompetitie staat weer open.
Gezien het succes van de winterteamcompetitie verwachten wij weer veel aanmeldingen.  Schroom niet, formeer een team van minstens 3 personen (leden van GCAA) en meld je zo spoedig (uiterlijk 24 maart) mogelijk aan!

Aanmelden voor de donderdagavondteamcompetitie kan door middel van het sturen van een lono of e-mail met opgave van de teamleden (+ originele teamnaam) naar de evenementencommissie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je geen team maar wil je wel meedoen, schrijf je dan individueel in. Uit de individuele aanmeldingen kunnen we ook één of meer teams samenstellen.

De teamcompetitie bestaat uit 9 holes matchplaywedstrijden en wordt gedurende het voorjaar april 2008 t/m juni 2008 gehouden. Gespeeld wordt op donderdagavonden, onze vast clubavond, omstreeks 18.30 uur. De exacte invulling is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De spelvorm zal wisselend zijn. Per competitiedag spelen 2 spelers van een team tegen 2 spelers van een ander team. Met de opgave verplicht je je om elke donderdag dat de competitie gespeeld wordt het team te bemensen, al dan niet aangevuld met invallers. Het team is zelf verantwoordelijk voor het eventuele regelen van een invaller!

De betaling van de greenfee dient voor aanvang van elke wedstrijd plaats te vinden (à contant, of via strippenkaart of tonen jaarkaart) bij de receptie van de Hoge Dijk.

Op de clubavonden waarop de teamcompetitie wordt gespeeld is er geen stablefordcompetitie maar kan wel (rondom de tijden die worden gereserveerd voor teamcompetitie) vrij worden gespeeld.

Het winnende team (max. 4 personen) plaatst zich voor de Masters, die in oktober 2008 op een hele mooie baan ergens in Nederland wordt gehouden.

We zien de aanmeldingen met belangstelling tegemoet.