Scores invoeren voor alle Hoge Dijk-lussen mogelijk!

Als een GCAA'er stablefordscores van andere lussen dan de voor de betreffende clubavond geplande wil invoeren, moet hij dat even aanvragen via de wedstrijdleiding.

Voor de clubavonden is vooraf aan het seizoen een planning voor het hele seizoen afgesproken met de Hoge Dijk m.b.t. welke lus op welke avond gespeeld kan worden. Deze afgesproken lus is degene waarvoor scores via deze applicatie kunnen worden ingebracht.

Het kan echter voorkomen dat de planning door de Hoge Dijk nog wordt aangepast wegens omstandigheden op of rond de baan. Zo is op 19 april een aantal spelers de Bullewijk-lus opgestuurd, terwijl daar vooraf geen tijden voor de stablefordcompetitie waren gepland. Voor 19 april is nu alsnog een "alternatieve" wedstrijd 'Clubavond 20070419 (B)' gedefinieerd t.b.v. deze Bullewijk-spelers.

De wedstrijdleiding probeert te voorzien dat van de aangegeven speellus wordt afgeweken, maar kan dat niet altijd garanderen. Indien het in het vervolg dus toch weer voorkomt dat scores voor de clubavond niet kunnen worden ingevoerd omdat de aangegeven lus niet de gespeelde is, moet dat even gemeld worden aan de wedstrijdleiding (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).