Eclatante overwinning GCAA op Shell

Onder erbarmelijke omstandigheden Shell logoslaagde de equipe van GCAA erin de smadelijke nederlaag van vorig jaar in de MP wedstrijd tegen Shell volledig uit te wissen! De wisseltrofee staat het komende jaar te stralen in onze prijzenkast. Shell likt haar wonden en zint op revanche voor 2008!

In aanhoudende slagregens traden de avond van de 11e mei, 31 paren aan in de jaarlijkse Matchplay wedstrijd tegen de Koninklijke Shell. Was het evenement vorig jaar nog uitgelopen op een debacle voor ABNAMRO. Dit jaar waren de rollen geheel omgedraaid en kreeg Shell een pak slaag zonder precedent in de clubgeschiedenis van de petroleum gigant. Analoog aan het bedrijf bleken de reserves van de Shell ploeg niet erg groot in extreme omstandigheden. We hopen volgend jaar met een volledig GCAA  team van 40 spelers te kunnen verschijnen om deze titel met verve te verdedigen.

Eind uitslag 2007:

Er waren 21 winstpartijen, 3 gelijke spelen en maar 6 verliespartijen te noteren.  Eén paar trok zich in overleg terug. We zullen niet nader ingaan op de naam van de GCAA'er, maar verrassend was het wel.

Ter herinnering: vorig jaar won Shell 18 partijen, werd er 2 maal gelijkgespeeld en wonnen GCAA spelers 8 partijen. Er mag met recht worden gesproken van een ware ommekeer.