Clinic op 29 september

Na de succesvolle clinic in juni nodigt het bestuur van de GCAA jullie opnieuw uit voor een clinic, op zaterdag 29 september op Golfbaan De Hoge Dijk.

In juni nam een groot aantal beginners en (nog) niet-GCAA’ers deel aan de clinic, een aantal van hen is inmiddels ook lid van onze club geworden. Dit keer organiseren wij een clinic voor onze gevorderde leden.

Onder deskundige leiding van een aantal pro’s wordt deze ochtend een clinic voor gevorderden en golfers met al enige ervaring georganiseerd. Tijdens deze clinic kun je je techniek verbeteren. Deelname is een goede voorbereiding op het Slottoernooi van 5 oktober, andere toernooien of de wintercompetitie, en wie weet, leidt het tot je kwalificatie voor de Masters.  

Programma: 
 09.00 uur  ontvangst deelnemers 
 09.30 uur  start clinic - duur 2 uur
 11.30 uur  afsluiting onder het genot van een drankje
 12.30 uur  einde

De eigen bijdrage voor de clinic is Euro 17,50 p.p.  

Evenals bij andere door ons georganiseerde evenementen betekent de ontvangst van jouw bijdrage tevens de aanmelding voor deelname aan de clinic. Je bijdrage zal uiterlijk 14 september a.s. op onze rekening 58.50.36.896 (t.n.v. de Golfclub ABN AMRO te Amsterdam) bijgeschreven moeten zijn. Wij verzoeken je bij je betaling de namen van de deelnemers te vermelden als ook “Deelname golfclinic”. Wij roepen je op snel te reageren omdat het aantal plaatsen is gemaximeerd op 25 en wij het principe huldigen “wie het eerst komt het eerst maalt”.

Een bevestiging van deelname wordt in de week voor 29 september verstuurd.