Aanbod spelen op meerdere banen

Goed nieuws!!

Ondergenoemde samenwerking gaat door! De inschrijvingen blijven gewoon open een we hopen nog op vele extra aanmeldingen. Dit maakt de positie voor onze club beter en biedt sneller mogelijkheden tot uitbreiding van het aanbod.

Nadere details worden na 1 september verstuurd naar de leden die zich aangemeld hebben.

**********************

 

Heb je naast je lidmaatschap van de golfclub zin om vaker te spelen op verschillende banen in Nederland?

Dan hebben wij een mooi aanbod voor jullie. Voor EUR 225,- per jaar kun je 9 keer spelen op één van de banen vermeld onderaan dit bericht. Je mag naar eigen keuze 9 of 18 holes spelen.

Voor dit aanbod werken we samen met Oranje Leeuw, de golfclub van ING. Zij werken al jaren met dit concept en hebben hiervoor een geavanceerd online boekingssysteem waar je een voorlopige boeking maakt op een baan (er zijn een vooraf bepaald aantal speelmomenten per dag per baan beschikbaar). Vervolgens boek je een tee-time bij de betreffende baan en daarna bevestig je de boeking in het systeem. Na deze bevestiging krijg je een voucher (zelf uitprinten) die je dient mee te nemen naar de baan. Er zal een ABN AMRO schil om dit systeem komen om onze boekingen te faciliteren en vouchers in ABN AMRO stijl.

De banen waarop gespeeld kan worden wordt vooralsnog bepaald door de inkoopcommissie van Oranje Leeuw. Dit is afhankelijk van het totaal aantal leden en de onderhandelingen met de banen. Hierbij geldt: meer leden = meer inkoopkracht = betere resultaten. Dat is dan ook een van de redenen dat Oranje Leeuw de samenwerking met GCAA wil aangaan. Als het eerste jaar met GCAA erbij succesvol verloopt zal GCAA, en daarmee jullie, ook invloed kunnen krijgen op de te spelen banen. En zullen er mogelijkheden ontstaan om vaker dan 9 keer te spelen, voor dezelfde prijs. Op basis van jarenlange ervaring kunnen ING spelers inmiddels al veel vaker per jaar spelen. Er zijn namelijk spelers die een jaar niet zoveel of helemaal niet spelen en die speelmomenten kunnen dan door anderen gebruikt worden.  Die ervaring en bijbehorende voordelen zal voor de AAB spelers opgebouwd moeten worden. GCAA zal dit zo goed mogelijk voor jullie verzorgen.

 

De spelregels:

  • De negen speelmomenten kunnen als volgt ingezet worden: max. twee keer per maand doordeweeks, en/of 2 keer per kwartaal in het weekend en/of last minute de avond van tevoren, op basis van beschikbaarheid van de banen. Ervaring leert dat er altijd wel een baan beschikbaar is als je enigszins flexibel bent met je tijden.
  • Het speeljaar loopt van 1 januari tot 31 december.
  • Er zijn minimaal 50 aanmeldingen van GCAA nodig om de samenwerking met Oranje Leeuw te verwezenlijken. De peildatum hiervoor ligt op 1 september 2017. 
  • Je schrijft je in door vóór 1 september EUR 225,- over te maken op rekening NL30ABNA0585036896 t.n.v. Golfclub ABN AMRO te Amsterdam, ovv ‘AAB Golfaanbod 9 keer’ .
  • GCAA houdt de komende tijd de inschrijvingen bij. Als er op 1 september geen 50 spelers zijn, dan gaat het verhaal helaas niet door, wordt je inschrijfgeld teruggestort en ben je nergens aan gebonden. Mocht je je vanwege dit aanbod aangemeld hebben als nieuw lid van GCAA, heten we je van harte welkom, maar mocht je toch ervan af willen zien, dan word je niet ingeschreven en wordt de contributie niet geïncasseerd.
  • Als er genoeg inschrijvingen zijn, dan is je aanmelding na 1 september definitief en zullen wij je daarover berichten.
  • Restitutie na 1 september, bij onvoorziene omstandigheden (ziekte, blessures, etc), is niet mogelijk, omdat de speelmomenten vooraf ingekocht worden bij de banen.

De banen die momenteel in het pakket zitten zijn:

 


 
Voor vragen over dit aanbod, mail svp naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.