De zomer voorbij

Na een zomer met alleen maar prachtige zonnige golfdagen leken we helaas af te stevenen op een waterig slottoernooi. Volgens buienradar, buienalarm, weerplaza en alle andere beschikbare meteo-apps zou de zaterdag volledig in het water vallen...

Niet zo’n lekker vooruitzicht natuurlijk maar uiteindelijk waren er toch 32 (waar was de rest!) deelnemers op komen dagen om het golfseizoen af te sluiten. En zoals zo vaak werden de dappere strijders beloond!

Waar het ‘s morgens nog wat geregend had was het bij de start van de wedstrijd helemaal droog en kwam er zelfs een klein zonnetje tevoorschijn. De baan had de meeste regen goed verwerkt dus niets stond een mooi rondje golf in de weg.

Samen met mijn flightgenoten Anthony, Jeanne en Carmen heb ik een gezellig rondje gelopen met hier en daar een goede hole en soms een lelijke misser. Mooi detail was dat Jeanne en ik op hole 12 allebei een birdie wisten te noteren. Ondanks, of misschien wel dankzij de gezelligheid waren onze scores niet bijster goed. Desondanks kwamen we na 4,5 uur ballen toch dik tevreden de laatste hole af.

Bij de prijsuitreiking tijdens de borrel gaf Wiljo aan dat er over de hele linie niet zo best was gespeeld. Toen bleek dat mijn 76 netto, tot mijn eigen blije verrassing, zelfs voldoende was voor de dagzege - helemaal leuk natuurlijk!

Beste organisatie, het toernooi was prima georganiseerd: eten, drinken, flight-indeling en zelfs het weer waren top. Jammer alleen dat we met maar zo weinig deelnemers waren. Dit soort toernooien verdient een grotere opkomst. Maar goed, ik heb enorm genoten en daarvoor mijn dank.


Tot het volgende evenement!